Een succesvol project begint met goed opleiden

Colasit hanteert al jaren een ruim budget voor opleidingen, daar wij geloven dat goed personeel de belangrijkste voorwaarde is voor succes. Naast de gebruikelijke opleidingen voor VCA-basis en VCA-VOL zijn er de technische lasopleidingen en certificeringen conform DVS 2212 voor diverse methoden voor het lassen van PE, PP, PVC en PVDF.  Ook lasopleidingen gegeven door producenten worden gevolgd, zoals bv door +GF+ voor het IR-lassen van PPn en PVDF of door AGRU voor het eveneens IR-lassen maar dan voor ECTFE, een hoogwaardig kunststof met bijzonder goede eigenschappen. Een materiaal waar Colasit specialist in is!

Daarnaast kennen we voor de expeditie de opleiding voor vorkheftruck en voor de montage opleidingen zoals verreiker en hoogwerker. En de zeer specifieke opleidingen NEN 3140 en Beheer Brandmeldinstallaties voor het beheer van ons gebouw en materieel.
Uiteraard mag de projectafdeling niet achterblijven. Zo volgen onze tekenaars/engineers regelmatig opfriscursussen voor AutoDesk Inventor of daaraan gerelateerde cq geïntegreerde programma’s, en hebben alle projectleiders de cursus Bovengrondse Tankinstallaties voor Chemie-opslag succesvol afgerond.

Tezamen met een enthousiaste en professionele ondersteuning van de administratie hopen wij u van dienst te mogen zijn. Wij zijn er klaar voor, maar we blijven tijd en geld investeren in opleiding om uw project succesvol te laten zijn!